Bostäderna

I det första området Utsikten, byggs 76 villor i tre utföranden: Villa Bjørk, Eik och Ask. Alla tar tillvara på den magnifika utsikten och finns med olika alternativ på planlösningar. Vi bygger också 60 väldesignade lägenheter i fem huskroppar vid foten av sluttningen.

Villa

Hills Villastad kommer att bestå av tre områden. Först ut är Utsikten med 76 arkitektritade villor i tre utföranden. Här bor du bekvämt och modernt på en trygg villagata med en fin utsikt över dalgången med golfbanan och den nya parken. Området kännetecknas av en genomtänkt variation. Stående träpanel i två grå nyanser varvas med tegel och cederträ. Husen får ett stramt och stilrent uttryck med rena detaljer som håller i längden. Genom att blanda de olika materialen blir fasaderna intressanta och skapar livfullhet åt gatumiljön. Ambitionen är att skapa en fin känsla av den lilla villagatan med intimitet och prydlighet. Varje hus får sitt eget vårdträ med olika arter som blommar i etapper.

Du kan välja mellan tre typer av villor. I varje villa erbjuder vi flera planlösningar för att du ska kunna hitta den som passar dig bäst. Skafferi, walk in closet, mer förvaring eller ett extra sovrum? Att du dessutom kan göra många val och tillval på ett redan välritat boende har du alla möjligheter att få ett personligt hem.

Är du intresserad? Klicka här!

Villa Bjørk 139 kvm

Villa Bjørk är en smidig familjevilla om 139 kvm med entré på övre plan där ett öppet samband mellan vardagsrum och kök skapar luftiga, sociala ytor. Stora fönsterpartier ramar in utsikten över golfbanan. På nedre plan finns sovrum och ett allrum. Med tre alternativ på planlösningen samt tillvalsmöjligheter har du utrymme att själv forma Villa Bjørk efter dina behov och önskemål. Läs mer om Villa Bjørk på Veidekke Bostads hemsida.

Villa Eik 170 kvm

I Villa Eik är det lätt att vara flexibel och få plats med det mesta. Entréplan är ovanligt väl tilltaget, med möjlighet till gott om förvaring genom ett stort förråd i anslutning till hallen. Övre plan vetter mot utsikten och har en exceptionell takhöjd på dryga tre meter vid högsta punkt. På den stora terrassen finns gott om utrymme att umgås, högt och fritt med en magisk utsikt över dalgången. Läs mer om Villa Eik på Veidekke Bostads hemsida.

Villa Ask 201 kvm

Villa Ask är med sina tre våningar, två terrasser och tegelfasad ett ståtligt hus där utsikten står i fokus. Med den extra våningen öppnar sig fler möjligheter. Ett extra sällskapsrum, gästrum, hemmakontor eller master bedroom? Ett utsiktsrum oavsett med access till den över 30 kvm stora terrassen. Här, från en av Hills högsta punkter, är utblickarna över takåsar, golfbana och den nya parken som allra bäst. Läs mer om Villa Ask på Veidekke Bostads hemsida.

Lägenhet

I Utsikten ska bostadsrättsföreningen Söderläget växa fram, ett modernt kvarter precis vid foten av den vackra sluttningen. Med ett stilfullt villakvarter i ryggen och fri utsikt över den nya parken och golfbanan bor du i en grön oas med aktiviteter direkt utanför dörren. Söderläget blir Svanenmärkt och består av fem hus om tre våningar med totalt 60 lägenheter i storlekarna 2-4 rum och kök, alla med stora balkonger eller generösa terrasser. Och med bara tolv lägenheter i respektive hus blir boendet både intimt och socialt. Husen blir i tre våningar och alla får stora uteplatser eller balkonger, takvåningarna högst upp i huset får privata takterrasser.

Läs mer på Veidekke Bostads hemsida!

Säljetapper

Hills Villastad består av tre områden; Utsikten, Ängen och Gläntan. Först ut är Utsikten med 76 villor och 60 lägenheter. Varje område kommer att delas upp i flera säljetapper av den enkla anledningen att det inte går att bygga ett helt område i ett svep. På Veidekkes hemsida hittar du mer detaljerad information om vilka bostäder som finns till försäljning och hur säljetapperna är indelade. Varje område kommer att färdigställas innan nästa påbörjas för att ge en bra och trygg boendemiljö under byggtiden.

map

Spara

Spara

Spara

Spara