Senaste nytt

Här kan du hitta den senaste informationen om det kommande bostadsområdet Hills Villastad. Trevlig läsning!

23 november, 2016

Pangstart för Hills Villastad

693x312_Web_sprangning_2

Fredagen den 18 november 2016 var en milstolpe i Hills Villastads historia. En symbolisk sprängning signalerade nämligen byggstarten för det nya bostadsområdet. Intresset för projektet har varit rekordstort med över 5 000 intresseanmälningar och redan innan byggstart är 20 villor och 27 lägenheter sålda.

Den symboliska sprängningen genomfördes gemensamt av köparna till den första villan i Hills Villastad, Oliver och Jesper Wallmander, samt Olof Olausson, regionchef Veidekke Bostad Region Väst, och mölndalspolitikern Hans Bergfelt. Därmed är den första etappen, Utsikten, av området byggstartat. I Utsikten ska det byggas 76 villor och 60 lägenheter, och samtliga bostäderna har utsikt över golfbanan och den nya Hillsparken. Villorna är arkitektritade och finns i tre olika typer och storlekar, med stora terrasser. Lägenheterna är moderna med stora balkonger eller uteplatser och i storleken 2-4 rum och kök. Inflyttning kommer ske från sommaren 2018, då även den nya parken ska vara klar.

Vill du se fler bilder från eventet besök gärna vår Facebook sida. Läs gärna mer om vad Göteborgs-Posten och Mölndals-Posten skriver som var på plats då sprängningen ägde rum.