Senaste nytt

Här kan du hitta den senaste informationen om det kommande bostadsområdet Hills Villastad. Trevlig läsning!

22 februari, 2019

Möt arkitekterna bakom nästa etapp i Hills Villastad

”I perfekt sydvästläge har man lyckats integrera bostäder, natur och golfbana”
– Emma Anderberg, arkitekt SWECO Architects

Jag spelar själv golf och hade hört talas om Hills fina golfbana sedan tidigare. Golfbanan är verkligen vacker, men nu när jag varit här så mycket tycker jag att det är golfbanan i kombination med naturen runtomkring som gör platsen så härlig. I perfekt sydvästläge har man lyckats integrera bostäder, naturen och golfbanan. I det nya området har vi utgått ifrån den gemensamma ängen som finns på platsen och låtit den knyta ihop området. Genom smitvägar mellan husen har alla tillgång till grönska och skogsområdet utanför. Här har du verkligen naturen som granne.

Husen har en stilren arkitektur med varmgrå träfasader i olika nyanser, rena detaljer, pulpettak och stora fönster som tar vara på ljuset och får husen att kännas luftiga. När du kommer in i entrén ser du rakt igenom huset mot baksidans trädgård. Entrévåningen är öppen och social med köket som husets hjärta. På ovanvåningen finns husets alla sovrum. Intill det stora sovrummet kan man som tillval göra en häftig walk-in closet eller en praktisk klädkammare för extra förvaring. I radhusen kan du som tillval göra om allrummet till ett sovrum – eller varför inte lekrum?

Närheten till aktiviteter och natur har vi haft med oss när vi planerat husen och vi har tänkt på att skapa förvaring, både ute och inne, med plats för all fritidsutrustning. Här bor du med privat trädgård och altan i bästa solläge. Entréerna är välkomnande med moderna spaljéer i naturligt trä som ger en personlig karaktär.

Vi tror verkligen att det här är ett område som kan passa väldigt många. Läget är så fint. Man bor mitt i naturen och har samtidigt nära till stan. Den gemensamma ängen med lekplats tilltalar säkert barnfamiljer och den kommer att bidra till en positiv gemenskap i området.

Här kan du anmäla dig om du vill ha löpande information om projektet samt få chansen till förtur vid säljstart.