Senaste nytt

Här kan du hitta den senaste informationen om det kommande bostadsområdet Hills Villastad. Trevlig läsning!

20 september, 2019

Svanenmärkta hem i Hills Villastad Cederbacken

Visste du att våra bostäder i Hills Villastad Cederbacken ska byggas helt enligt Svanenmärkning? Det faktum att vi bygger med tanke på miljön är kanske något du inte ser men däremot något som känns – både vad gäller inomhusmiljön men även gör gott i själen. Veidekke Bostad var först i Norden med att bygga Svanenmärkta flerbostadshus och som partner i Hills Villastad för vi självklart den traditionen vidare även i Hills Villastad. Du kommer alltså att bo i ett välutrustat hem som med bra materialval och låg energiförbrukning bidrar till en hållbar miljö.

 

Vi tycker det är viktigt att vi tar vårt ansvar när vi bygger bostäder och att vi tillsammans bygger för en hållbar framtid. Det gör vi bland annat genom följande saker;

• Vi har en övergripande helhetssyn när vi bygger, från projektering genom hela byggprocessen till inflyttning och drift.

• Vi bygger energieffektivt. Våra hus använder mindre energi än de svenska byggreglernas gränsvärden, till och med lägre än Svanens krav.

• Vi lägger stor vikt vid isolering med en välisolerad klimatskärm med god täthet och minimala köldbryggor samt extra bra fönster.

• Vi använder energisnåla vattenkranar och vitvaror med en extra låg elförbrukning – en fördel för både miljön och dig som boende.

Vill du veta mer om vårt miljöarbete och vad Svanen innebär? Då kan du läsa mer här;

Läs mer om Veidekkes miljöarbete här!
Läs mer om våra Svanenmärkta bostäder här! 
Läs mer om Svanen här! 

Genom att köpa en bostad av oss är du också med och tar ansvar för vår gemensamma framtid. Vi tycker inte att man ska behöva kompromissa när det gäller att köpa nyproduktion och att agera hållbart – vi ser till att du kan göra både och!