Senaste nytt

Här kan du hitta den senaste informationen om det kommande bostadsområdet Hills Villastad. Trevlig läsning!

11 november, 2022

Välkommen på adventsmingel den 27 november

Välkommen att starta adventsfirandet med oss i Hills Villastad, söndag den 27 november! Vi bjuder på glögg, kaffe och lite fika. Vi har även passat på att bjuda in alla befintliga Hillsbor så vill du veta hur det faktiskt är att bo och leva här kan du mingla runt och byta några ord med dina framtida grannar. Du träffar dessutom hela teamet från Nordr, Hills Golf & Sports Club och Veidekke, samt mäklarna och banken som också är på plats. Och när du väl har din bostadsönskelista klar kan du låta barnen lämna sin till vår egen tomtefar som är på besök under dagen. Anmäl dig via länken nedan så vi vet hur många lussebullar vi ska baka!
Anmäl dig här