Hills Villastad område 2: Här bor du nära city i en unik oas, där naturen och den aktiva fritiden finns utanför dörren. Nu presenterar vi vårt andra område som består av rad- och parhus, villor samt lägenheter. Bostäder som med stil och storlek ska passa in i det natursköna landskapet i ett läge som ger dig lugn i sinnet bara av att komma hem. Välkommen hem till Hills, där drömmen om mer fri tid besannas på alla plan. Anmäl ditt intresse nu till respektive bostadstyp! På så sätt får du löpande information fram till säljstarten och dessutom en personlig inbjudan till VIP-försäljningen där du får möjlighet att först av alla välja din bostad.

Anmäl dig till vårt intressentregister

Är du intresserad och vill veta mer? Anmäl dig här.

Våra kommande bostäder

80 Lägenheter

Hills Villastad skapar vi bostäder med tidlös elegans som rymmer hem att trivas i en lång tid framöver.På vacker ängsmark med fin uppsikt över 2:ans green vid Hills golfbana bygger vi i de främsta raderna mysiga par- och radhus. Strax bakom, där marken sluttar lätt upp mot skogen, ståtar 26 fristående villor med en fin liten lekpark – allt omgivet av låg växtlighet. Längst bak mot skogskanten får flerbostadshusens 80 lägenheter fina utblickar över hela området och vidare ut mot golfbanan. Är du intresserad, läs mer på Veidekke Bostads hemsida.

16 Radhus - SLUTSÅLDA

Radhusen är placerade och planerade för att ge hemmet harmoni. Vi har skapat 16 mindre hus med spännande arkitektur och i kombo med den här oasens egenskaper blir området helt unikt. Radhusen, 106 kvm fördelade på 5 rok, har en liten trädgård och skön altan i rätt läge – noggrant placerad mot sydväst. På husets nedre plan hittar du de sociala ytorna där du kan koka ihop söndagsgrytan medan gästerna samlas runt middagsbordet i vardagsrummet. På övre plan har du en mer privat sfär med badrum och familjens sovrum. Som tillval kan du välja mellan fler sovrum, umgängesrum och expanderad förvaring. Det är helt enkelt dina behov som får styra valet! Bilen parkerar du strax utanför radhuslängan, smidigt nära din egen entré. Både par- och radhusen säljs som bostadsrätter vilket bland annat innebär ett minskat ansvar för yttre underhåll för dig som boende. Är du intresserad, läs mer på Veidekke Bostads hemsida.

20 Parhus - SLUTSÅLDA

Parhusen är något större än radhusen med sina 130 kvm fördelat på 6 rum och kök. De totalt 20 husen har altan och trädgård mot antingen golfbanan i söder eller kvällssolen i sydväst. Hills Villastads härliga natur och omgivningar har inspirerat arkitekterna att rita stilrena hus med form, färg och trädgård som liksom går i ett med naturen. De varmgrå träfasaderna i olika nyanser ger ett mjukt och modernt intryck som lämnar efter sig en fin känsla av harmoni. Entréplanet bjuder på sociala ytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där en köksö ger plats för gemensam matlagning och trivsamt umgänge. Du har direkt access till altandäck och skön grönska från vardagsrummet. En trappa upp finner du parhusets fyra sovrum och ett allrum. Här uppe kan du som tillval göra om planlösningen till tre sovrum, varav ett blir riktigt stort med klädkammare eller walk in-closet. Badrum med dusch och WC finns på båda våningarna och på nedre plan har du dessutom en separat tvättstuga. Intill huset har du fördelen att kunna parkera bilen smidigt i din carport vilken också har ett kallförråd för blandade grejer. Allt för att göra livet enkelt för dig! Är du intresserad, läs mer på Veidekke Bostads hemsida.

26 Villor SLUTSÅLDA

I Hills Villastad skapar vi bostäder med tidlös elegans som rymmer hem att trivas i en lång tid framöver. På vacker ängsmark med fin uppsikt över 2:ans green vid Hills golfbana bygger vi i de främsta raderna mysiga par- och radhus. Strax bakom, där marken sluttar lätt upp mot skogen, ståtar 26 fristående villor med en fin liten lekpark – allt omgivet av låg växtlighet. Är du intresserad av villor, läs mer på Veidekke Bostads hemsida. 

Anmäl dig till vårt intressentregister

Är du intresserad och vill veta mer? Anmäl dig här.