Område 2 – Färdigbyggt!

Område 2 består av rad- och parhus, villor samt lägenheter och byggdes klart under 2022. Välkommen hem till Hills, där drömmen om mer fri tid besannas på alla plan!

Bostäder i område 2

6 villor (SLUTSÅLDA)

BOENDET I VILLA BOK De 6 stora tomterna med villor á 206 kvm placerade i en liten båge på ett högt läge med utsikt över golfbanans andra hål. På dessa stora tomter á cirka 750-1.040 kvadratmeter har våra arkitekter ritat in en spatiös och väl inpassad tvåvåningsvilla, Villa Bok. Villan är cirka 206 kvadratmeter och har ett generöst altandäck som vetter mot söder och utsikten över golfbanans böljande grönska. Villa Boks arkitektur följer idén för hela området med genuina material, mustiga jordtoner och moderna linjer. Förutom från altandäckets söderläge kan du även njuta av dagens sista solstrålar på den stora terrassen mot väster på andra våningen. Framsidan har god plats för carport och parkering för flera bilar. Härlig gräsmatta runt hela huset med avgränsande häck utmed långsidorna. Varje hus har en grundplanlösning för sina två våningar men med flera olika alternativ, och du kan här skapa ett luftigt och rymligt hem på 5-7 rum och kök, inklusive tre badrum. Här finns alltså gott om plats för en större familj och fina möjligheter för både ett rikt socialt liv och hemmakontoret. Interiören har vi utformat med noggranna val för att du från början ska få det du förväntar dig av den här kalibern på hus.

80 Lägenheter

I Hills Villastad skapar vi bostäder med tidlös elegans som rymmer hem att trivas i en lång tid framöver.På vacker ängsmark med fin uppsikt över 2:ans green vid Hills golfbana har vi byggt mysiga par- och radhus, 26 fristående villor och flerbostadshus med 80 lägenheter.

16 Radhus

Radhusen är placerade och planerade för att ge hemmet harmoni. Vi har skapat 16 mindre hus med spännande arkitektur och i kombo med den här oasens egenskaper blir området helt unikt. Radhusen, 106 kvm fördelade på 5 rok, har en liten trädgård och skön altan i rätt läge – noggrant placerad mot sydväst. På husets nedre plan hittar du de sociala ytorna där du kan koka ihop söndagsgrytan medan gästerna samlas runt middagsbordet i vardagsrummet. På övre plan har du en mer privat sfär med badrum och familjens sovrum. Som tillval kan du välja mellan fler sovrum, umgängesrum och expanderad förvaring. Det är helt enkelt dina behov som får styra valet! Bilen parkerar du strax utanför radhuslängan, smidigt nära din egen entré.

20 Parhus

Parhusen är något större än radhusen med sina 130 kvm fördelat på 6 rum och kök. De totalt 20 husen har altan och trädgård mot antingen golfbanan i söder eller kvällssolen i sydväst. Hills Villastads härliga natur och omgivningar har inspirerat arkitekterna att rita stilrena hus med form, färg och trädgård som liksom går i ett med naturen. De varmgrå träfasaderna i olika nyanser ger ett mjukt och modernt intryck som lämnar efter sig en fin känsla av harmoni. Entréplanet bjuder på sociala ytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där en köksö ger plats för gemensam matlagning och trivsamt umgänge. Du har direkt access till altandäck och skön grönska från vardagsrummet. En trappa upp finner du parhusets fyra sovrum och ett allrum. Här uppe kan du som tillval göra om planlösningen till tre sovrum, varav ett blir riktigt stort med klädkammare eller walk in-closet. Badrum med dusch och WC finns på båda våningarna och på nedre plan har du dessutom en separat tvättstuga. Intill huset har du fördelen att kunna parkera bilen smidigt i din carport vilken också har ett kallförråd för blandade grejer. Allt för att göra livet enkelt för dig!

26 Villor

I Hills Villastad skapar vi bostäder med tidlös elegans som rymmer hem att trivas i en lång tid framöver.På vacker ängsmark med fin uppsikt över 2:ans green vid Hills golfbana har vi byggt mysiga par- och radhus, 26 fristående villor och flerbostadshus med 80 lägenheter.

Anmäl dig till vårt intressentregister för alla bostäder i område 3

Är du intresserad och vill veta mer? Anmäl dig här.