I Hills Villastad bor du i en stadsnära oas utmed Hills golfbana och med skogen bakom ryggen. Nu planerar vi för det tredje och sista området med villor, rad- och parhus samt lägenheter. De ombonade, stilfulla hemmen är med noggrann arkitektur och placering inpassade i det natursköna landskapet, i ett läge som ger dig lugn i sinnet bara av att komma hem — hem till Hills!

Tredje området - Sista chansen!

Just nu planerar vi för det tredje och sista bostadsområdet i de vackra omgivningarna utmed Hills golfbana. Om allt går enligt plan så säljstartar vi redan under senvåren. De två föregående bostadsområdena har rönt väldigt stort intresse med snabb försäljningstakt, och nu är det alltså sista chansen för dig som vill hitta ett nybyggt hem med en modernt rustik arkitektur och med en ständigt grön och välskött gräsmatta i blickfånget. Anmäl intresse nu så får du den fina möjligheten att vara med under förhandsförsäljningen med tillhörande löpande information!

Hills Villastad är ett nytt bostadsområde i naturskönt läge i sydvästra Mölndal. Det utvecklas i ett samarbete mellan Nordr och Hills Golf & Sports Club. Vi startade utvecklingen av Hills Villastad redan för runt sju år sedan och har sedan dess sålt 278 nybyggda hem. Här bor du nära city i en unik oas, där naturen och den aktiva fritiden finns utanför dörren.

Anmäl dig till vårt intressentregister för område 3

Är du intresserad och vill veta mer? Anmäl dig här så får du information från oss om hur projektet utvecklas.

Med naturen som arkitekt

Den tredje och sista delen i utformningen av Hills Villastad har samma ambition som de föregående; att skapa hus med tidlös elegans som rymmer hem att trivas i en lång tid framöver. Naturen och landskapet här ute i Hills inger ett lugn och ro. Mörkgröna skogar mot den böljande ljusgröna golfbanan skapar slående kontraster. Naturens rustika material som graniten i bergspartier, de glittrande vattendragen och mossbeklädda, gamla stengärdesgårdar skapar naturliga rum och utifrån dessa har arkitekturen vuxit fram. Likt de två första bostadsområdena ska arkitektur, placering och storlekar följa det vackert böljande landskapet och dess rustika färgsättning. Även golfbanans klubbhus står som inspiration för färgsättning och materialval.

Varierande bostadstyper

Hills Villastad är skapat med arkitektur och placering som utgår från den undersköna naturen och golfbanans härliga atmosfär. Det här sista bostadsområdet är placerat utmed golfbanans tredje hål och har en sluttande terräng vilket ger fantastisk utsikt över golfbanan och omgivande skogspartier. Vi planerar för fristående villor på tomter i olika storlekar, mysiga och effektiva rad- och parhus samt även för några flerbostadshus som rymmer lägenheter i olika storlekar. Ägandeformerna varierar och både bostadsrätter och äganderätter blir aktuellt. Här kan många olika familjekonstellationer hitta hem!

Både förskolor och skolor finns i närheten och den nya köpstaden i Kållered kommer att erbjuda det du behöver för shopping och vardaglig service. Närheten till centrala Göteborg och Mölndals centrum samt de olika lederna i alla väderstreck blir ytterligare en pusselbit för en behaglig tillvaro.

Härlig gemenskap med klubbhuset som nav!

Hills Golf & Sports Club utgår från det vackra klubbhuset placerat på höjden som blickar ut över det böljande landskapet och mästerskapsbanan. Och med den grannen har du som bor här förstås alla möjligheter till aktiviteter. Förutom Hills golfbana med restaurang finns här gym och padeltennis. Ett steg ut i det gröna leder dig direkt till sköna vandrings-, mountainbike- och löparslingor i Sandsjöbacka naturreservat precis intill. Fredagseftermiddagar spenderas lättsamt på restaurangens after work i klubbhuset. En värmande brasa i eldstaden och fina erbjudanden på mat och dryck lockar till en stund i gemenskap innan man går hemåt för att fira helg. I klubbhuset för Hills Golf & Sports Club rör det sig året om. Säsongsanpassade aktiviteter för aktiva golfare varvas fint med restaurangens luncher, konferenser och events av olika dignitet.

Här i Hills Villastad lever du ett aktivt liv i en lugn atmosfär med naturen som ständig föreslagare. Välkommen hem till Hills!

Anmäl dig till vårt intressentregister

Är du intresserad och vill veta mer? Anmäl dig här.