Senaste nytt

Här kan du hitta den senaste informationen om det kommande bostadsområdet Hills Villastad. Trevlig läsning!

22 februari, 2016

Välkommen hem

senastenytt2

Exteriört skapas en harmonisk helhet i Hills Villastad med enkla och rena detaljer och gemensamma materialval och färgsättning, men med variation genom att de individuella villorna får egna uttryck då de valda materialen blandas. Interiört har fokus varit att skapa öppna samband mellan kök och vardagsrum i övre plan med fria utblickar över den stora terrassen och dalgången. Takhöjden på övre plan är extra generös för att skapa rymd. Vi erbjuder fina och personliga boendekvaliteter genom att du har möjlighet att välja planlösning utifrån det som passar din livsstil bäst. Behöver du ett extra stort badrum, en walk in closet, extra förvaring, ett skafferi, ett extra sovrum eller varför inte utekök? Hitta din favorit bland planlösningarna. Dessutom sätter du din egen touch på inredningen genom val och tillval från vårt inredningskoncept.