Att köpa nyproduktion

Ditt livs bästa affär. Tillsammans förverkligar vi bostadsdrömmar! Att köpa en ny bostad är en stor sak för de flesta av oss. Det är en stor investering och det är där du ska bo – och leva. Ditt hem ska inte bara vara praktiskt i vardagen utan också vara den plats som du alltid längtar hem till.

Stora möjligheter att påverka

Att välja nyproduktion innebär stora möjligheter att vara med att påverka ditt framtida drömboende. Från det att du har blivit nyfiken på ett bostadsprojekt och anmält ditt intresse startar dialogen – och därmed din möjlighet att vara med och påverka. Hur ser din drömbostad ut? Vilka funktioner är viktiga för dig?Vi jobbar för att underlätta din resa från första intresse till inflyttning. Vi tror på en kombination av vår erfarenhet inom bostadsutveckling och dina önskemål och idéer kring hur du vill leva. Tillsammans med dig utvecklar vi ditt nya hem så att ditt livs största affär också blir ditt livs bästa.

Många fördelar med nyproduktion

Att köpa en nyproducerad bostad av Nordr ger dig som köpare många fördelar. Ett fast pris, med en förutsägbar boendekostnad och utan behov av ombyggnation och renoveringar som kan anstränga både ekonomin och förhållanden. Du får även en bostad som är uppfört enligt de senaste byggreglerna där krav på byggnadsteknik och energibesparing ger dig en sund inomhusmiljö samtidigt som den ger en mindre påverkan på den yttre miljön. Helt enkelt ett väldigt klokt val!

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad bostad av Nordr ingår ett trygghetspaket för dig som bostadsköpare. Läs om Tryggt Köp här.

Vad har jag för garantier?

När du köper av Nordr ingår dessutom ett antal värdefulla garantier som skyddar dig som köpare. Läs mer om garantier här.

Bli vår VIP-kund

När du hittar ett projekt som du är nyfiken på ska du anmäla ditt intresse och ansluta dig till vårt intressentregister, något som är helt kostnadsfritt. Anmäl intresse för vårt kommande bostadsprojekt, med olika bostadstyper i område 3, här.