Om Hills Villastad

Ett helt nytt bostadsområde

Välkommen till Hills Villastad – ett helt nytt bostadsområde på ett naturskönt läge i sydvästra Mölndal, bara 14 minuter från centrala Göteborg. Här ska cirka 270 nya bostäder växa fram i form av villor och lägenheter. Hills Villastad ligger kuperat med vacker utsikt över Hills golfbana. I anslutning till bostadsområdet anläggs en ny park om 50 000 kvm – Hills Parken – med gröna mötesplatser, anlagd damm och stora gräsytor för lek och aktiviteter.

Hills Villastad byggs upp i etapper och kommer att bestå av tre områden med en variation på hustyper, storlekar och fasadmaterial. Arkitekturen är anpassad efter platsen och följer det böljande landskapet med rustika naturmaterial som tonsättare. Gatorna är smala för att hålla nere hastigheten och skapa trygga kvarter. Skolor, fritidsaktiviteter och annan viktig service finns alldeles i närheten och nog borde det finnas någon ny kompis till alla i familjen bland de nya grannhusen – eller hur?

Vision

Bo nära city i en unik oas, där naturen och den aktiva fritiden finns utanför dörren.

Aktiv livsstil

Hills Villastad blir en del av en lummig, grön oas. I anslutning till bostadsområdet breder Sandsjöbacka naturreservat ut sig och erbjuder fantastiska möjligheter för dig som vill promenera, cykla, plocka svamp och bär eller ge dig ut på en löprunda.

På Hills Golf & Sports Club finns en av Sveriges finaste golfbanor – där ambitionen är att skapa Sveriges bästa golfupplevelse. Men även icke-golfaren kan känna sig välkommen hit. Med modernt gym, padeltennis och en populär restaurang finns det minst en anledning för alla att göra Hills Golf & Sports Club till en naturlig del av vardagen i Hills Villastad.