Område 1: Färdigbyggda hem

Den första etappen i Hills Villastad som nu är inflyttad och klar, resulterade i 76 villor i tre utföranden: Villa Bjørk, Eik och Ask samt 60 bostadsrätter fördelade på fem hus. Alla färdigbyggda hem tar tillvara på den magnifika utsikten och har alternativa planlösningar.

Villa Bjørk 139 kvm

Villa Bjørk är en smidig familjevilla om 139 kvm med entré på övre plan där ett öppet samband mellan vardagsrum och kök skapar luftiga, sociala ytor. Stora fönsterpartier ramar in utsikten över golfbanan. På nedre plan finns sovrum och ett allrum. Med tre alternativ på planlösningen samt tillvalsmöjligheter har du utrymme att själv forma Villa Bjørk efter dina behov och önskemål. Läs mer om Villa Bjørk på Nordrs hemsida.

Villa Eik 170 kvm

I Villa Eik är det lätt att vara flexibel och få plats med det mesta. Entréplan är ovanligt väl tilltaget, med möjlighet till gott om förvaring genom ett stort förråd i anslutning till hallen. Övre plan vetter mot utsikten och har en exceptionell takhöjd på dryga tre meter vid högsta punkt. På den stora terrassen finns gott om utrymme att umgås, högt och fritt med en magisk utsikt över dalgången. Läs mer om Villa Eik på Nordrs hemsida.

Villa Ask 201 kvm

Villa Ask är med sina tre våningar, två terrasser och tegelfasad ett ståtligt hus där utsikten står i fokus. Med den extra våningen öppnar sig fler möjligheter. Ett extra sällskapsrum, gästrum, hemmakontor eller master bedroom? Ett utsiktsrum oavsett med access till den över 30 kvm stora terrassen. Här, från en av Hills högsta punkter, är utblickarna över takåsar, golfbana och den nya parken som allra bäst. Läs mer om Villa Ask på Nordrs hemsida.

Lägenhet

Bostadsrättsföreningen Söderläget är ett modernt kvarter precis vid foten av den vackra sluttningen närmast Hills golfklubb och driving rangen. Med ett stilfullt villakvarter i ryggen och fri utsikt över den nya parken och golfbanan bor man här i en grön oas med aktiviteter direkt utanför dörren. Söderläget är Svanenmärkt och består av fem hus om tre våningar med totalt 60 lägenheter i storlekarna 2-4 rum och kök, alla med stora balkonger eller generösa terrasser. Och med bara tolv lägenheter i respektive hus är boendet både intimt och socialt. Husen har tre våningar med stora uteplatser och balkonger, takvåningarna högst upp i huset har privata takterrasser.

FLER BOSTÄDER BYGGS NU I OMRÅDE 3

Är du intresserad av bostäderna i nästa område av Hills Villastad? Klicka här!