Senaste nytt

Här kan du hitta den senaste informationen om det kommande bostadsområdet Hills Villastad. Trevlig läsning!

29 juni, 2016

Söderläget – moderna lägenheter vid parken

Hills_Exterior_webb

Namnet till trots kommer Hills Villastad inte bara bestå av villor. Vid foten av sluttningen i det första området (Utsikten) byggs Söderläget – ett modernt kvarter bestående av 60 lägenheter, med det stilfulla villakvarteret i ryggen och fri utsikt över den nya parken och golfbanan. Hemmen här har ett lugnt och fritt läge – och med bara tolv lägenheter var i de fem husen blir boendet både intimt och socialt.

Söderläget är ritat av Unit Arkitektur. Arkitekturen är unik och noga utformad efter platsen. Alla får en härligt stor balkong eller uteplats, vissa får dubbla utemiljöer eller praktfulla takterrasser. Fasaden kläs delvis i fasadskivor i en mörk chokladbrun nyans som skapar ett diskret skuggspel och ett modernt uttryck. Varje byggnad består av två huskroppar sammanlänkade av ett trapphus utformat som ett ”gångjärn” i glas – en iögonfallande och ljusgenomsläppande detalj med ambitionen att förlänga det gröna landskapet genom kvarteret.

Välkommen att läsa mer Veidekke Bostads hemsida.