Senaste nytt

Här kan du hitta den senaste informationen om det kommande bostadsområdet Hills Villastad. Trevlig läsning!

28 december, 2016

Nytt år – nya villor till försäljning!

Fb_Instagram_huskarta

Under vecka 5 släpper vi 16 nya villor till VIP-säljstart i vår första etapp Utsikten i Hills Villastad. Etappnamnet Utsikten är ingen slump eftersom varje terrass ger en storslagen vy över den nya parken och golfbanan. Här kommer vi bygga tre arkitektritade hustyper: Villa Bjørk, Villa Eik och Villa Ask. Räkna med ett boende utöver det vanliga!

Alla villor är utformade för optimal utsikt från vardagsrum, kök och den egna terrassen. Självklart erbjuder vi flera planlösningsalternativ så att du kan välja den som passar dig bäst. Grundstandarden är hög och bland kvaliteterna kan vi nämna ekparkett, vita väggar, fönsterbänkar i kalksten och stora köksöar. Villornas inre takhöjd spänner mellan 2,4 och 3,2 meter vilket ger en härlig luftighet och rymd. Utvändigt har husen en genomtänkt variation med stående träpanel i två grå nyanser som varvas med tegel och cederträ. De rena, strama linjerna ger ett tidlöst intryck som håller i längden.

Villa Bjørk består av två yteffektiva plan med en totalyta på 139 kvm. Entrén ligger på övre plan, liksom sociala ytor som vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Här finns också den stora terrassen som tillsammans med de höga fönsterpartierna erbjuder en fantastisk utsikt över det vackra området. Uppfarten har plats för tre bilar, varav en i carport.

Villa Eik är ett rymligt och flexibelt hus där totalytan i de båda planen är hela 170 kvm. Entrén finns på nedre plan och uppfarten har plats för tre bilar, varav en i carport. På det övre planet ligger vardagsrum och kök, från dessa öppna ytor når du den väl tilltagna terrassen som precis som de vidsträckta fönstrena ger dig möjlighet att njuta av ett imponerande panorama.

Villa Ask är störst i klassen med sina 201 kvm. Den är i princip identisk med Villa Eik men har dessutom en tredje våning med allrum alternativt sovrum med klädkammare. Här finns även en övre terrass med gatans allra bästa utsikt! Det andra planets terrass utgör tillsammans med intilliggande kök och vardagsrum en trevlig inramning till såväl sällskapsliv som privat avkoppling.

Läs mer om de olika villorna och anmäl ditt intresse på Veidekke Bostads hemsida så får du löpande information om projektet och förtur vid säljstart.