Senaste nytt

Här kan du hitta den senaste informationen om det kommande bostadsområdet Hills Villastad. Trevlig läsning!

17 januari, 2019

Vi fortsätter forma etapp 2 i Hills Villastad

Hills Villastad Ängen är den andra delen i utformningen av Hills Villastad men med samma ambition som den första; att skapa hus med tidlös elegans som rymmer hem att trivas i en lång tid framöver. På vacker ängsmark med fin uppsikt över greenen vid Hills golfbanans andra hål bygger vi i de främsta raderna mysiga par- och radhus. Strax bakom, där marken sluttar lätt upp mot skogen, ståtar fristående villor med en fin liten lekpark – allt omgivet av låg växtlighet. Längst bak mot skogskanten får flerbostadshusens lägenheter fina utblickar över hela området och vidare ut mot golfbanan.

Här kan du anmäla dig för att få löpande information om projektet.