Senaste nytt

Här kan du hitta den senaste informationen om det kommande bostadsområdet Hills Villastad. Trevlig läsning!

19 november, 2019

Snart släpper vi de sista 10 villorna till VIP-försäljning

Gå med i vårt VIP-register idag och få den senaste informationen, först! Snart släpper vi de sista tio villorna i område två av Hills Villastad till förhandsförsäljning. Som VIP-kund får du inbjudan till nästa träff där vi ger dig all tänkbar information om projektet, samt att det också finns den fina möjligheten att köpa en bostad innan den officiella säljstarten. Du får dessutom möjlighet att uppleva området via VR-teknik, där du kan vandra runt fritt och får en riktigt härlig känsla av området och bostäderna. Här registrerar du dig till vårt VIP-register. De 10 villorna är markerade med grönt på bilden.