Senaste nytt

Här kan du hitta den senaste informationen om det kommande bostadsområdet Hills Villastad. Trevlig läsning!

21 november, 2019

Nu är de allra sista husen i Utsikten klara – en milstolpe är nådd

Nu flyttar äntligen de sista köparna i Utsikten in i sina vackra hem. Här är vi med när Isabelle Franzén och Aderito Oliveira får sina nycklar till Splintvedsgatan 5, av Veidekkes Anna Dahlberg och Anton Brenevik.
 
”Jag har jobbat med projektet i två år i min roll på Veidekke Nära, och det är väldigt speciellt och otroligt roligt att få möta alla våra köpare när de tillträder sina nya hem”, kommenterar Anna Dahlberg.
I sista omgången flyttar vi in fem hus på Splintvedsgatan 3-11 (ojämna nummer). Kvar att sälja är visningshuset, Splintvedsgatan 1, ett hus som kommer ut på marknaden först i ett senare skede.