Senaste nytt

Här kan du hitta den senaste informationen om det kommande bostadsområdet Hills Villastad. Trevlig läsning!

25 november, 2019

Här tar det stopp…

Pekpinnar är aldrig kul, men när anledningen är att försäkra oss om att inga olyckor sker, eller andra skador, så måste de delas ut. Det är STRIKT FÖRBJUDET för obehöriga att beträda byggplatsområdet för område 2 av Hills Villastad (röd markering på kartan), under alla tider på dygnet, oavsett veckodag. Alla som inte innehar rätt ackrediteringar måste avhysas från platsen genom att väktare tillkallas.

Vi förstår alla våra intressenters nyfikenhet och att ni ser fram emot det kommande bostadsområdet. Vi har därför planer på att bjuda in till en enklare träff framöver, när vi kan säkerställa att det sker på ett tryggt och trevligt sätt.

Tack på förhand för visad förståelse!