Senaste nytt

Här kan du hitta den senaste informationen om det kommande bostadsområdet Hills Villastad. Trevlig läsning!

20 januari, 2020

1-2-3. Sprängt var det här!

Nu har vi firat in vårt andra område i Hills Villastad! Vi är glada att så många av er som köpt bostad kunde vara med och fira denna milstolpe tillsammans med oss från Hills Villastad.

Eftermiddagen inleddes med att vår projektutvecklare Annika hälsade alla välkomna till området. Här kunde man mingla med alla nya grannar från såväl rad- och parhusen, villorna och bostadsrättshusen. Vår platschef Anton tog över ordet och informerade om säkerheten ute i området och hur viktigt det är. Därefter presenterade Thomas, från Hills Golf & Sports Club, tjusningen och förmånen med att bo så nära en golfklubb!

Kristian Vramsten, ordförande i kommunstryrelsen Mölndal, berättade glatt om kommunen och dess utveckling. Därefter tog han plats, tillsammans med våra köpare Annethe och Amanda, intill vår spränglåda och firade av med fyrverkerier.

Vi vill passa på att tacka er som kom dit och gjorde det till en fantastisk eftermiddag!