Senaste nytt

Här kan du hitta den senaste informationen om det kommande bostadsområdet Hills Villastad. Trevlig läsning!

17 februari, 2020

Nästa säljetapp i Hills Villastad förbereds

Nu har vi börjat planera för den andra säljetappen av lägenheterna i Hills Villastad Solläget som föreningen heter. Den består av tre hus med totalt 48 nya lägenheter i storlekarna 2-4 rok. Solläget är den sista delen av det andra området som vi bygger ute på Hills. Det kommer att bestå av villor, rad- och parhus samt fem flerbostadshus. Vi har under förra året och i början av detta mött ett fantastiskt stort intresse och de olika typerna av bostäder har snabbt sålt slut. Vi kommer att fram till säljstarten senare i vår att dela med oss av all information så att du är redo och när det väl är dags snabbt kan bestämma dig för vilken bostad du vill komma hem till. Gör din intresseanmälan redan idag, så är du med när det händer!

Varje hus rymmer 16 hem med härliga planlösningar samt tillhörande uteplatser, balkonger eller terrasser.

Du hittar fördjupad information om bostäderna via Nordrs (f.d. Veidekke) hemsida.