Senaste nytt

Här kan du hitta den senaste informationen om det kommande bostadsområdet Hills Villastad. Trevlig läsning!

23 april, 2020

Viktig information till dig som vistas på Hills golfbaneområde

Våren är här och samtidigt ökar intresset för ett aktivt liv utanför husets fyra väggar. Hills golfklubb ligger i nära anslutning till din bostad, och är en attraktiv plats att vara på för stora såväl som små.

Då vi har sett en ökad mängd incidenter som ännu inte, tack och lov, har lett till att någon har skadats, är det viktigt att känna till vad som gäller för området under golfsäsong (ca april – oktober) varje år.

Golfbaneområdet som inkluderar 18 golfhål med tillhörande asfalterade golfbilsvägar, är avsett för golfspel (enligt detaljplan). Det betyder att klubbens golfande medlemmar/gäster i alla situationer har företräde och att den som använder området för annan rekreation än golf är skyldig att visa hänsyn.

Golfbollen flyger oftast i en mycket hög hastighet, närapå ljudlöst, och kan därför utgöra en direkt livsfara om man blir träffad på kroppen (främst huvudet). Golfare som vill påkalla uppmärksamhet, skriker ”FORE”, varför det är otroligt viktigt att du inte använder hörlurar som stänger ute ljud. För dig som väljer att vistas på Hills golfbaneområde för annan rekreation än golf, gäller att detta sker helt på egen risk. Det gäller även när du använder området för transport till och från Sandsjöbacka Naturreservat.

Tider på året då det inte bedrivs golfspel på klubben (ca oktober-mars) är dock situationen en annan och tillgängligheten för dig som inte spelar golf ökar. Vill du veta om golfbanan är öppen eller ej rekommenderar vi ett besök på hillsgolfclub.se eller ett samtal till klubbens reception 031-727 1510.

Med förhoppning om en härlig, men säker, vår och sommar på Hills!

Hills Villastad