Senaste nytt

Här kan du hitta den senaste informationen om det kommande bostadsområdet Hills Villastad. Trevlig läsning!

1 september, 2020

Veidekke Eiendom byter namn till Nordr

Veidekke Eiendom har sålts till ett konsortium bestående av Fredensborg AS, Fredensborg Bolig AS, Norwegian Property ASA och Union Real Estate Fund III Holding AS. Den 1:a september bytte vi namn till Nordr.

Att Veidekke Eiendom byter ägare påverkar inte dig som kund, eftersom det ursprungliga bolaget finns kvar – men med nytt namn.
Det betyder att alla försäkringar, avtal och garantier gäller utan ändring. Läsa mer om det nya företaget på Nordr.se

Under hösten kommer projekt som är pågående eller som säljstartar att marknadsföras under varumärkesnamnet Veidekke Eiendom. Ambitionen är att därefter gå över till det nya namnet, med ny hemsida och grafisk profil, till årsskiftet. Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice som du når på 020-22 22 66 eller kundcenter@nordr.se