Senaste nytt

Här kan du hitta den senaste informationen om det kommande bostadsområdet Hills Villastad. Trevlig läsning!

9 oktober, 2020

Slutsålt i Hills Solläget, Mölndal – grönt ljus för att bygga 48 nya lägenheter

Pressmeddelande 9 oktober 2020
I april påbörjade Nordr (fd Veidekke Eiendom) försäljningen av 48 nya lägenheter i Hills Solläget och nu är samtliga bostäder sålda. Lägenheterna ligger strax utanför Mölndal, i det nya bostadsområdet Hills Villastad, som Nordr utvecklar tillsammans med Hills Golf & Sports Club. Mot bakgrund av försäljningssuccén kommer nu lägenheterna att börja byggas i närtid och de första köparna väntas flytta in till våren/sommaren 2022.

Vi är givetvis väldigt glada över det stora intresset för Hills Solläget och det känns fantastiskt att alla lägenheter såldes på så kort tid. Den positiva responsen som vi fått från intressenter visar verkligen på att det är många som tycker att det här är attraktiva bostäder. Nu ser vi fram emot att få komma igång och vi kommer att börja bygga lägenheterna inom kort, säger Sabina Thelin, försäljningschef Väst på Nordr

Lägenheterna i Hills Solläget har en boyta om 49,5 – 101 kvm som fördelar sig på två, tre eller fyra rum och kök. I praktiken byggs småskaliga lägenhetsvillor och varje bostad har en eller flera uteplatser med direkt tillgång till den omkringliggande naturen. Hills Solläget ligger högst upp i området och alla lägenheter har egna parkeringsplatser i anslutning till bostaden. Bostäderna har sålts från 2 275 000 kr och den dyraste lägenheten såldes för 5 295 000 kr.

Det här var en av de första digitala säljstarter som vi gjorde under våren och det gick verkligen över förväntan. Det fanns ett stort intresse från start och flera intressenter valde att köpa samma dag som säljstarten. Vi tror att många har uppskattat möjligheten att få läsa på om projektet på egen hand och samtidigt kunna ställa frågor till oss en digital miljö, säger Sabina Thelin

För mer information om projektet, vänligen besök:

https://www.nordr.se/nyproduktion/goteborg/molndal/hillsvillastad/hills-villastad-sollaget/

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Sabina Thelin, försäljningschef Väst Nordr, 070-200 46 88
Leif Danielsson, affärsenhetschef Riks Nordr, 070-621 76 22
Jonas Engelblom, kommunikations- och marknadschef Nordr, 070-222 92 23