Senaste nytt

Här kan du hitta den senaste informationen om det kommande bostadsområdet Hills Villastad. Trevlig läsning!

27 november, 2020

Villa Bok – Sex unika villor vid 2:ans green släpps snart till försäljning

Våren 2021 startar försäljningen av sex stora, efterfrågade villor på generösa tomter i söderläge med en unik utsikt mot Hills golfbana och 2:ans green. Villa Bok har flexibla 5-7 rok fördelade på cirka 206 kvm och tomterna varierar mellan 750-1040kvm. Våra arkitekter har för dessa tomter ritat fram en stor villa på cirka 206 kvm med altandäck som vetter mot söder och med utsikt över Hills golfbana. Villornas arkitektur följer idén för hela området med genuina material, mustiga jordtoner och moderna linjer. Förutom från altandäckets söderläge kan du även njuta av dagens sista solstrålar på den stora terrassen mot väster på andra våningen.

Med plats för många
Varje hus har en grundplanlösning för sina två våningar men med flera olika alternativ, och du kan här skapa ett luftigt och rymligt hem på 5-7 rum och kök, inklusive tre badrum. Här finns gott om plats för en större familj och fina möjligheter för både ett rikt socialt liv och hemmakontoret. Interiören har vi utformat med noggranna val för att du från början ska få det du förväntar dig av den här kalibern på hus. Om du vill finns det förstås ytterligare möjligheter i form av olika tillval.

Bilden ovanför är en skiss över Hills Villastad område 2 och visar de nya villorna som klossar med ungefärliga placeringar på tomterna. Vi arbetar just nu med att utforma alla detaljer och så fort det finns mer att berätta återkommer vi till alla anmälda intressenter. Anmäl dig därför till vårt intressentregister för VILLA BOK redan idag! Anmäl dig här.