Senaste nytt

Här kan du hitta den senaste informationen om det kommande bostadsområdet Hills Villastad. Trevlig läsning!

17 april, 2023

Passa på! Avgiftsfritt första år i Flora

Bygget och försäljningen av hemmen i Hills Villastads tredje område rullar på. Nu när sommaren är i intågande och värmen börjar komma erbjuder vi ett avgiftsfritt första år i Hills Villastad Flora. Passa på nu – kontakta mäklaren för mer information.

Erbjudandet gäller t.o.m 1 augusti. Klicka dig vidare till bostadsväljaren för att se alla lägenheter som finns kvar till salu. Som sagt, vill du veta mer om det avgiftsfria året eller har andra frågor om bostäderna – kontakta mäklarna direkt, annars klickar du dig vidare till bostadsväljaren för att se alla lägenheter som finns kvar till salu.

Du har väl inte missat att du kan kika in i de olika lägenhetstyperna på ett helt våningsplan i vår digitala visning på hemsidan. Titta gärna in för att få en känsla för hur lägenheterna kommer att se ut när de är färdiga. Kika här.

Till bostadsväljaren >