Senaste nytt

Här kan du hitta den senaste informationen om det kommande bostadsområdet Hills Villastad. Trevlig läsning!

24 april, 2023

Nu säljstartar vi sista flerbostadshusen i område 3

Snart är det dags att dra igång försäljningen av de sista flerbostadshusen här i Hills Villastad! Med ett högt läge i den bakre kanten mot skogen i det tredje området startar vi inom kort försäljningen av ytterligare 48 härliga lägenheter i Hills Villastad Fauna. Anmäl ditt intresse för projektet för att få chansen till att välja först när förhandsförsäljningen öppnar.

Om du även är intresserad eller vill ta del av information om bostäderna i Fauna behöver du göra en ny anmälan till just Hills Villastad Fauna. Då får du löpande information och inbjudan till förhandsförsäljningen som startar snart. Vid försäljningen sker turordningen förstås efter din första anmälan till något av våra projekt i område 3.

Länk till intresseanmälan