Senaste nytt

Här kan du hitta den senaste informationen om det kommande bostadsområdet Hills Villastad. Trevlig läsning!

1 juni, 2023

Träffa oss i projektteamet den 29 juni 16:30-17:30

Den 29 juni kl. 16.30 – 17.30 får du chansen att se området och träffa några av oss i projektteamet för Hills Villastad, område 3. Du får chansen att ställa alla frågor du vill. Klicka dig vidare på länken här nedan och gör din anmälan (obligatorisk).

Länk till anmälan

Nu har du möjlighet att få en första känsla av hur området kommer se ut på vår markvisning. Är du intresserad av att köpa en av våra kommande villor eller föredrar du en lägenhet? Allt du behöver veta kommer våra mäklare från Bjurfors kunna hjälpa dig med.

Nu har vi också premiärvisning i vår visningslägenhet i Flora! Den finns i hus 6, lägenhet-1201. Det är en trea på 71 kvm inredd i stilen Fjord med tillvalen klinker i hallen och dubbla skåp över tvätt/tork. Balkongen vätter ut mot golfbanan med en makalös utsikt. Välkommen att komma och titta!

Praktisk information

Tänk på att ha kläder efter väder och bra skor då det är en byggarbetsplats. Vi på Nordr möter upp vid vändzonen längst in på Kärnvedsgatan. Du kan vänta vid Nordrflaggan tills personal möter upp.

Parkering

Kör förbi infarten till område 2 och parkera längs med vägen på höger sida.

Anmälan är obligatorisk. Har du frågor om projektet och bostäderna är du välkommen att kontakta vår mäklare Pernilla på Bjurfors.

Varmt välkommen till Hills Villastad!
Hälsningar från oss på Nordr
kundcenter.vast@nordr.com
020-22 22 66